Take a fresh look at your lifestyle.

EXCLUSIV – EL este bărbatul care a împuşcat un militar în inimă, la o partidă de vânătoare

0

David-Laze2David Laze, el este bărbatul care a împuşcat mortal un fost militar român. Cei doi, împreună cu alţi colegi de la o asociaţie privată,  se aflau duminică la vânătoare de mistreţi între localităţile clujene Bologa şi Morlaca.

Laze împreună cu Radu Farcaşiu erau în tufişuri şi încercau să gonească un mistreţ spre locul de vânătoare. În acel moment s-a produs tragedia! Din vânător, Radu Farcaşiu a devenit vânat. Amânoi au încercat să împuşte acelaşi mistreţ, doar că Laze l-a împuşcat direct în inimă pe Farcaşiu, spun surse judiciare.

Focul de armă tras de David Laze l-a ucis pe loc pe partenerul său de vânătoare, Radu Farcaşiu.

Vânătorul a folosit o armă extrem de profesională, numită generic LISĂ. Aceste arme folosesc cartuşe  breneke, din plumb, de calibru 12 mm, adică un 1,2 cm în diametru proiectilului, lungimea de aproximativ 5 centimetri şi o greutate de 70 de grame.

Astfel, spun specialiştii în arme şi muniţie,  Radu Farcaşiu nu a mai avut nicio şansă de supravieţuire. O astfel de puşcă, bine calibrată, poate să ucidă un om de la 7-800 de metri distanţă. Farcaşiu, potrivit primelor informaţii, a fost împuşcat de la aproximativ 5 metri.

Vânătoarea era organizată legal, pentru porci mistreţi. Vânătorii făceau parte din asociaţia privată de vânătoare Regal.

Din primele informaţii ar fi vorba despre un accident nefericit, dar procurorii urmează să stabilească ce s-a întâmplt cu adevărat.

Vezi  povestea militarului şi cum s-a petrecut întâmplarea

EXCLUSIV – Radu Farcaşiu, militar clujean împuşcat în inimă la o partidă de vânătoare

video – youtube.com
David-Laze1

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata