Take a fresh look at your lifestyle.

EXCLUSIV – Femeie OMORÂTĂ, dusă pe capotă și abandonată, la Huedin. Șoferul vinovat este căutat de polițiști. Ce tip de mașină are criminalul

1

O femeie de 75 de ani a fost ucisă de un autoturism BMW X5, joi după-masă, în orașul clujean Huedin. După ce a accidentat-o mortal pe clujeancă, conducătorul auto nici nu a oprit pentru a vedea dacă o poate ajuta și a dus-o pe capotă câteva sute de metri, iar mai apoi i-a abandonat cadavrul la marginea orașului. Fugit de la locul accidentului, polițiștii din Huedin au pornit pe urmele șoferului criminal, în baza datelor oferite de martori. Surse din anchetă spun că șoferul ar putea fi un cetățean de etnie rromă. Este cunoscut faptul că în Huedin, cu știrea polițiștilor, unii cetățeni de etnie rromă conduc autoturisme neînmatriculate sau fără a avea permise de conducere.

Citește și … FOTO – Cine este criminalul cu BMW care a omorât o femeie în Huedin și a plecat cu cadavrul pe capotă. Motivul pentru care a fugit

Citește și …
VIDEO – Arest preventiv pentru BMW-istul care a ucis-o pe femeia din Huedin și i-a dus cadavrul pe capotă. Ce a făcut după ce a omorât-o

Accidentul rutier a avut loc pe strada Fildului din Huedin. Polițiștii care au ajuns la locul accidentului au declarat pentru publicația noastră, Ziarul Clujean, că femeia se afla pe partea carosabilă în momentul impactului. Oamenii legii nu au putut preciza dacă victima se deplasa pe marginea drumului sau încerca să traverseze.

strada Fildului din Huedin

Potrivit declarațiilor martorilor, autoturismul BMW X5, cu numere de Anglia și negru la culoare, circula cu o viteză extrem de mare. Aceștia spun că femeia a rămas lipită pe capota autovehiculului în urma impactului puternic. Cadavrul acesteia a fost descoperit de anchetatori la câteva sute de metri de locul accidentului, la ieșire din Huedin.

Medicii sosiți de urgență nu au mai putut face nimic pentru biata femeie. Aceasta suferise leziuni incompatibile cu viața, salvatorii fiind de părere că decesul a survenit instant.

Polițiștii din Huedin s-au alarmat imediat și cu forțe sporite au pornit în căutarea șoferului criminal. În Huedin, spun anchetatorii, sunt câteva autoturisme identice cu cel descris de martori și cu numere de Anglia, însă șoferul poate fi și din altă parte.

Filtre de poliție au fost instalate la ieșirile și intrările în Huedin, în speranța că autoturismul va fi văzut și identificat.

Cadavrul clujencei a fost ridicat și transportat la Institutul de Medicină Legală din Cluj-Napoca și va fi supus necropsiei. Polițiștii continuă cercetările.

Dacă va fi identificat și capturat, șoferul vinovat de producerea accidentului va fi acuzat de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, alte acuzații putând fi adăugate pe parcursul cercetării penale.

Citește și …
Ucigașul cu BMW al femeii din Huedin a scăpat din arestul IPJ Cluj. BANII ar fi rezolvat totul! În Anglia a fost CONDAMNAT!

Citește și …
VIDEO – Arest preventiv pentru BMW-istul care a ucis-o pe femeia din Huedin și i-a dus cadavrul pe capotă. Ce a făcut după ce a omorât-o

Citește și … FOTO – Cine este criminalul cu BMW care a omorât o femeie în Huedin și a plecat cu cadavrul pe capotă. Motivul pentru care a fugit

Citește și
1 Comentariu
  1. A spune

    Ferească Dumnezeu!

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata