Take a fresh look at your lifestyle.

EXCLUSIV – FOTO/VIDEO – Bătaie între trei tineri la Gilău, în Infinity. Unul a ajuns la spital cu o sticlă înfiptă în gât

0

bataie-gilau-infinity (16)Trei tineri au fost la un pas de a face crimă, totul pentru o țigară, potrivit primelor informaţii din anchetă. Trei bărbați rivali s-au întâlnit în barul Infinity, din localitatea clujeană Gilău, sâmbătă seară. Unul dintre ei, de etnie romă, a vrut să își aprindă o țigară, iar un gilăuan i-a atras atenția că nu are voie să fumeze în interiorul barului.

După mai multe discuţii aprinse, gilăuanul, care i-a atras atenția că nu are voie să fumeze în bar, a luat o sticlă, a spart-o, și i-a înfipt-o țiganului în gât. În apărarea victimei a sărit un alt rrom, care și el a fost tăiat cu niște cioburi.

Scandalul a început în jurul orei 21.00, iar în altercaţie au intervenit mai multe persoane. La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de poliţie şi numai mascaţii au reuşit să restabilească ordinea.

Agresorul a reușit să fugă de la locul altercaţiei, cu toate că și el era rănit. El lucrează la un depozit de materiale de construcții din Gilău și are aproximativ 21 de ani. Cei doi rromi tăiați au fost transporați la spital.

Țiganii amenință că îl vor linșa pe românul agresor. Mascații rămân în zona de conflict.

În partea de jos, după video, puteți vedea o galerie foto !

bataie-gilau-infinity (1) bataie-gilau-infinity (2) bataie-gilau-infinity (3) bataie-gilau-infinity (4) bataie-gilau-infinity (5) bataie-gilau-infinity (6) bataie-gilau-infinity (7) bataie-gilau-infinity (8) bataie-gilau-infinity (9) bataie-gilau-infinity (10) bataie-gilau-infinity (11) bataie-gilau-infinity (12) bataie-gilau-infinity (13) bataie-gilau-infinity (14) bataie-gilau-infinity (15) bataie-gilau-infinity (17) bataie-gilau-infinity (18) bataie-gilau-infinity (19) bataie-gilau-infinity (20) bataie-gilau-infinity (21)

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata