Take a fresh look at your lifestyle.

EXCLUSIV – Povestea pechinezului, din județul Cluj, care a stat 3 zile lângă cadavrul stăpânei sale pentru a-l proteja de fiarele pădurii

5

caine-pechinezLivia Oltean, femeia de 70 de ani care a fost dată dispărută în data de 9 septembrie, a fost găsită decedată într-o pădure din Mărișel, județul Cluj. Eroul acestei povești, dincolo de tragedie, este un câine pechinez care i-a ajutat pe anchetatori să ajungă la corpul neînsuflețit al femeii.

oltean-livia-marisel-disparutaLivia Oltean (foto stânga) este din Turda, dar în data de 9 septembrie aceasta se afla la o casă de vacanță din comuna Mărișel. Și-a luat cățelul, un pechinez, și a plecat prin pădure după ciuperci.

Seara, când aceasta nu s-a mai întors, rudele s-au gândit la ce este mai rău și au anunțat Poliția. Anchetatorii au luat pădurile la pas, dar nici urmă de femeie sau câine.

După trei zile de căutări disperate oamenii legii au găsit cadavrul femeii, prăbușit într-o prăpastie.

„S-au făcut cercetări de dimineața și până seara și nu găseam nici femeia și nici câinele. Aproape că ne pierduserăm speranța. Dintr-o dată, mergând prin pădure, destul de departe de locul dispariției, am auzit un câine cum schelălăie”,  ne spune unul dintre oamenii legii, angrenat  în operațiunea de căutare.

Polițistul ne spune că toți căutătorii au plecat într-un suflet către locul de unde se auzea cățelul. Patrupedul era pe marginea unei prăpăstii și parcă aștepta pe cineva să-i vină în ajutor.

„Câinele când ne-a văzut nu a fugit. A incetat să mai plângă. Ne-am dat seama imediat că femeia trebuie să fie pe acolo pe undeva. Ne-am uitat în prăpastie și era prăbușită, fără viață. Avea multiple traumatisme”, ne mai spune anchetatorul.

Pechinezul a dat dovadă de un suflet mare. Acesta nu și-a părăsit stăpâna timp de trei zile și trei nopți. Patrupedul a stat pe marginea prăpastiei, fără apă și mâncare, pentru a proteja corpul stăpânei sale de fiarele pădurii și alte pericole.

Deși cadavrul a fost găsit la trei zile de la dispariție, doar acum s-a aflat de povestea pechinezului.

„La data de 12 septembrie, a fost găsit cadavrul persoanei dispărute din comuna Mărișel, în data de 9 septembrie. Trupul femeii a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei”, ne transmite Ștefana Moldovan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

Citește și
5 Comentarii
 1. Alina spune

  Dumnezeule ca am plans dupa ce am citit acest material. Nu pot sa-i inteleg pe cei care nu iubesc catelusii.

 2. adela spune

  pupa-te-as de ingeras.n-o sa-nteleg niciodata de ce altii nu va iubesc si va cred niste fiare

 3. rtharie spune

  Tot câinii, aceşti prieteni ai omului, sunt cei mai loiali!

 4. Ana spune

  Ce se va intampla cu catelusa???

 5. Twilight spune

  Si atunci de ce nu iubiti animalele,mai????????

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata