Take a fresh look at your lifestyle.

EXCLUSIV – Sorin Șipoș, unul dintre asociații ALIS Grup, scandal monstru într-un restaurant din Turda. Poliția l-a calmat pe patron cu amendă, după ce a spart pahare și geamuri!

1

Sorin-Sipos-scandal-restaurant-Talora-asociat-ALIS-Grup-TurdaScandal monstru în restaurantul Talora din Turda. Sorin Șipoș, unul dintre asociații Alis Grup, mort de beat, s-a luat la bătaie cu un alt bărbat de la o altă masă. Scandalul a atins cote maxime când cei doi, asociatul Alis și un turdean, s-au îmbrâncit, au spart pahare și un geam al restaurantului. Noi am vorbit cu Sorin Șipoș și citești în articol ce ne-a spus referitor la incident.

Scandalul a avut loc la începutul lunii aprilie, dar a fost ținut la secret. Nici măcar soția lui Sorin Șipoș nu știe de tămbălăul făcut de bărbatul ei.

Nu știe nimeni de la ce a pornit scandalul dintre Șipoș și celălalt bărbat. Apropiații lui Sorin Șipoș spun că acesta devine agresiv aproape de fiecare dacă când consumă alcool.

„Șipoș așa este el, face scandal aproape de fiecare dată când bea. Nu ai ce să-i faci. Așa e el, așa îl știe lumea că-i mai rău de gură. Recomandat ar fi pentru el să nu mai bea”, ne spune un apropiat al asociatului de la Alis Grup.

Polițiștii confirmă cele spuse de cunoscuții bărbatului și arată că de vină pentru începutul scandalului este Sorin Șipoș, unul dintre asociații Alis Grup. Oamenii legii l-au și amendat pe patron cu 200 de lei.

restaurant-talora-turda„În noaptea de 4 spre 5 aprilie, Poliția a fost sesizată cu privire la un scandal survenit într-un local public din Turda. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că pe fondul consumului de alcool, între doi bărbați s-a iscat o altercație. În timp ce aceștia s-au îmbulzit reciproc, a fost spart și un geam. În baza celor constatate de polițiști, unul dintre bărbați a fost sancționat contravențional cu 200 de lei pentru tulburarea liniștii și ordinii publice”, a declarat pentru ZiarulClujean.ro Simona Vîrci, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

Reporterii ZiarulClujean.ro au reușit să ia legătura cu scandalagiul asociat la Alis Grup. În primă fază, Sorin Șipoș a negat orice implicare în scandalul de la restaurantul Talora. Pus în fața probelor nu a avut de ales și a recunoscut tot.

sorin-sipos„E adevărat că s-a spart un geam. Am fost la doamna a doua zi, mi-am cerut scuze și l-am achitat. În seara aia s-au mai spart și două pahare și n-am plătit consumația. A doua zi am achitat tot, am înțeles că 400 și ceva sau 600 de lei a fost geamul. Nu știu exact. Nu pot să vă spun exact că nici nu am văzut factura. Am băut bere, recunosc. Reiese din nota de plată. Le-am zis în seara aia fetelor, haideți maine și discutăm”, a declarat Sorin Șipoș pentru ZiarulClujean.ro.

Potrivit Cluj Just, numele lui Șipoș apare într-un alt scandal. Sorin Șipoș apare alături de alți asociați ai grupului Alis în dosarul de la Direcția Națională Anticorupție, dosar ce-l vizează pe fostul președinte al Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu.

„Surse judiciare au dezvăluit că ancheta DNA Cluj în cazul Uioreanu i-a vizat și pe vicepreședintele CJ Cluj, Ioan Oleleu, și pe consilierul județean și președinte al PSD Cluj, Remus Lăpușan. Cei doi ar fi acționat abuziv pentru susținerea intereselor operatorului de transport persoane Alis Grup (din care fac parte societățile Tour Claus SRL, Feldiberc Trans SRL, Auto Trust Corporation SRL) aparținând oamenilor de afaceri Liviu Jișa, Vasile Șipoș și George Lăpuște, în vederea avantajării grupului de firme în cadrul Programului de transport intrajudețean 2014-2019″.

Este cunoscut faptul că Sorin Șipoș este un susținător înfocat al PSD.

Patroana restaurantului Talora a refuzat să dea informații despre incidentul în care a fost implicat Sorin Șipoș.

foto: getlokal.ro, ziarul21.ro, talora.ro
Citește și
1 Comentariu
  1. Alexandru I spune

    Un cocalar de Turda. Parvenit smecher si cu siguranta evazionist. Firma lui fura statul la greu cu complicitatea autoritatiilor pe care le unge.

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata