Take a fresh look at your lifestyle.

Un tânăr s-a SPÂNZURAT de un copac pe strada Porțile de Fier, după ce a produs un accident pe Calea Florești și a fugit de la locul faptei

0

tanar-spanzurat-strada-portile-de-fier-cluj-napoca-dupa-ce-a-produs-un-accident-rutier-pe-calea-floresti (5)Sinucidere pe strada Porțile de Fier. Un tânăr de 30 de ani, din Turda, a fost găsit spânzurat duminică noaptea pe strada Porțile de Fier, din cartierul Mănăștur, din Cluj-Napoca. Bărbatul și-a pus capăt zilelor după ce a produs un accident rutier pe Calea Florești. El a pătruns cu autoturismul pe contrasens și a lovit două mașini care circulau regulamentar. În urma impactului, patru persoane din cele două mașini au fost rănite ușor. Când a văzut ce a făcut, clujeanul a fugit de la locul accidentului și s-a sinucis.

Accidentul de pe Calea Florești a avut loc la ora 23.30. O oră mai târziu, la ora 00.30, un apel la 112 anunța faptul că pe strada Porțile de Fier din Cluj-Napoca este un cadavru care atârnă de un copac. Un trecător a fost cel care a dat alarma.

Cuprins de remușcări, tânărul care a provocat accidentul s-a spânzurat.

„Am fost sesizați în jurul orei 00.30 de existența unui cadavru pe strada Porțile de Fier din Cluj-Napoca. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că persoana decedată este aceeași care a provocat un accident rutier pe Calea Florești cu aproximativ o oră înainte”, ne-a declarat Carmen Jucan, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

Cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală din Cluj-Napoca. Medicii legiști trebuie să afle motivul pentru care tânărul și-a luat viața.

Oamenii legii iau în calcul și varianta că gestul tânărului și fuga de la locul accidentului să fi fost făcute pe fondul consumului de alcool.

Citește și …
FOTO – Cristian Cocan este șoferul din Turda care a provocat un accident pe Calea Florești, iar mai apoi s-a spânzurat. Avea probleme cu DROGURILE!

tanar-spanzurat-strada-portile-de-fier-cluj-napoca-dupa-ce-a-produs-un-accident-rutier-pe-calea-floresti (4)

tanar-spanzurat-strada-portile-de-fier-cluj-napoca-dupa-ce-a-produs-un-accident-rutier-pe-calea-floresti (1) tanar-spanzurat-strada-portile-de-fier-cluj-napoca-dupa-ce-a-produs-un-accident-rutier-pe-calea-floresti (2) tanar-spanzurat-strada-portile-de-fier-cluj-napoca-dupa-ce-a-produs-un-accident-rutier-pe-calea-floresti (3)

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata