Take a fresh look at your lifestyle.

EXCLUSIV – VIDEO – Accident în Mănăștur! Mașina Poliției a izbit frontal un autoturism care circula regulamentar. Ca de obicei, polițiștii nu sunt de vină

3

accident-sectia-4-politieUn accident rutier se putea termina prost în cartierul clujean Mănăștur, sâmbătă după-masă. O mașină a Secției 4 Poliție din Cluj-Napoca a pătruns pe contrasens și a izbit frontal un autoturism care circula regulamentar. În urma impactului deosebit de puternic, autoturismul lovit de autospecială a fost distrus în partea din față. Loganul de la Secția 4 a fost avariat ușor în partea dreaptă față. O altă mașină parcată a fost lovită.

Accidentul a avut loc în zona Sirena din cartierul Mănăștur. Potrivit martorilor, mașina de la Secția 4 Poliție circula cu viteză, dar cu girofarurile puse în funcție. Tot martorii spun că polițistul care se afla la volanul autospecialei a intrat pe contrasens și a lovit în plin Mercedes-ul care circula regulamentar.

Polițiștii, oficial, au o altă variantă. Aceștia spun că au încercat să evite un autoturism și așa au pătruns pe contrasens. Deducem că și dacă ar fi fost de vină pentru producerea accidentului tot imaculați ar fi ieșit. Rămâne de văzut cine va plăti daunele de la Mercedes.  Șoferul autoturismului nu era vinovat cu nimic pentru faptul că oamenii legii au circulat cu viteză, au intrat pe contrasens din cine știe ce motiv și i-au distrus mașina.

„Polițiștii au virat stânga și au intrat pe contrasens în încercarea de a evita un autoturism. În urma manevrei, autospeciala a întrat într-un autoturism, care aștepta regulamentar la semnul <<cedează trecere>>. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-o altă mașină aflată în spatele său”, a declarat pentru ZiarulClujean.ro Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

În urma accidentului, nicio persoană nu a fost rănită, dar pagubele sunt însemnate. Ancheta continuă.

Martorii spun că de obicei, polițiștii de la Secția 4 circulă cu viteză și fac întoarceri pe linie continuă fără să se asigure.

Articol semnat: Andrei Bădilă

Citește și
3 Comentarii
 1. A spune

  Titlul articolullui nu are legatura cu concluzia lui.
  ” Ca de obicei, polițiștii nu sunt de vină” si „În urma accidentului, nicio persoană nu a fost rănită, dar pagubele sunt însemnate. Ancheta continuă.”.
  Deci nu s-a ajuns la o concluzie ca politistii sunt vinovati sau nu.Ancheta conitnua….

  1. Ziarul Clujean spune

   Din primele rezultate, care rămân cam aceleași…. E o practică să ni se arunce în ochi faptul că autospecialele se aflau în misiune, dar niciodată dovedită acea misiune. Ancheta continuă de ochii lumii.

   1. Mihai spune

    din cate stiu, soferii aflati in misiuni, pe speciale, autospeciale etc. sunt raspunzatori in caz de accident (daca sunt vinovati)…chiar si in misiuni cu grad ridicat de urgenta exista o conduita preventiva

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata