Take a fresh look at your lifestyle.

EXCLUSIV – VIDEO – Clujean acuzat de PEDOFILIE, săltat de polițiști în JOIA MARE! În urmă cu două săptămâni a scăpat ca prin urechile acului

1

Mascații și polițiștii de ordine publică au descins, joi, în apartamentul unui bărbat din localitatea clujeană Aghireșu Fabrici. El este acuzat de pedofilie, după ce ani la rând ar fi ademenit copii în casa lui, cu care ar fi întreținut relații sexuale. Vasile Târb, în vârstă de 53 de ani, căci despre el vorbim, nu s-ar fi oprit la actul sexual. Bărbatul i-ar fi filmat pe minori, iar o parte din imagini ar fi ajuns să fie distribuite pe internet. În acest articol, două materiale video. Unul în care se vede nepăsarea autorităților, iar în altul acțiunea de azi.

Citește și … Pedofilul din Aghireșu, ARESTAT preventiv. Motivul pentru care s-a luat această măsură la o lună de la percheziții

Citește și … Pedofilul din Aghireșu a mai rămas liber o săptămână după ce un judecător l-a trimis în arest preventiv

ȘTIREA CONTINUĂ, MAI JOS

Părinții care știu că ai lor copii au intrat în contact cu acest bărbat sunt rugați să sune la 112!

ANI LA RÂND, ACELEAȘI OBICEIURI

Abia acum, oamenii din Aghireșu Fabrici vorbesc despre apucăturile lui Vasile Târb. Toți au văzut, toți au auzit, toți știau. Nu a interesat pe nimeni. Nici măcar pe polițiști, în urmă cu aproximativ două săptămâni, atunci când un tânăr a apelat 112 pentru a raporta ce văzuse în casa lui Vasile Târb.

Citește și … Clujeanul acuzat de PEDOFILIE a rămas în libertate

Vasile Târb

În urmă cu două săptămâni, un tânăr a efectuat un apel la 112, după ce a fost în casa lui Vasile Târb. La plecare din locuința acestuia, tânărul a luat zeci de fotografii ale unor minori, pentru a-și dovedi susținerile, dar le-a spus agenților de poliție și ce a văzut și ce a trăit. Șocant este că în fața probelor, agentul admite că știa că merg copii la Vasile Trâmb, dar avea impresia că merg să se joace pe calculator. Nici după mărturia tânărului, nici după probele puse la dispoziție de către acesta nu s-a întâmplat nimic.

Văzând că nu se întâmplă nimic din partea autorităților, acest tânăr nu s-a dat bătut și a trimis imaginile către publicația noastră, fără niciun alt comentariu, după care și-a șters profilul. Iată imaginile despre care vorbim.

După ce am primit imaginile le-am trimis reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Cluj. Abia acesta este momentul în care lucrurile se pun cu adevărat în mișcare, luni, 13 aprilie. Miercuri, 15 aprilie, polițiștii au obținut mandatul de percheziție, iar astăzi au descins.

PERCHEZIȚII FĂRĂ REZULTAT OFICIAL

După perchezițiile de astăzi, procurorul Adrian Drăgan (foto), cel de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huedin, le-a ordonat oamenilor legii să nu sufle o vorbă despre anchetă. Magistratul a transmis că toate datele vor fi furnizate la finalul perchezițiilor și după audieri.

Foto: Facebook procuror PJ Huedin – Adrian Drăgan

Așadar, am continuat să păstrăm legătura, pe parcursul zilei, cu oamenii din Aghireșu, vecinii lui Vasile Târb. Aceștia susțin că i-au auzit pe anchetatori vorbind despre pornografie infantilă, despre filmulețe și poze cu unii minori aflați în ipostaze demne de filmele pentru adulți.

„Vorbeau polițiștii în fața blocului că au ridicat laptopuri, calculatoare și tot ce e electronic. Ziceau băieții că s-au găsit filmulețe și poze cu copii în tot felul de situații. Nici nu poți spune cum că-i rușinos, foarte rușinos. Doamne apără și păzește că-i Săptămâna Patimilor”, exclamă o femeie din bloc.

Încadrarea juridică a faptelor este făcută de procurorul de caz. La momentul perchezițiilor, acuzațiile în baza cărora s-a obținut mandatul erau: corupere de minori și act sexual cu un minor.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj susțin că alte detalii cu privire la anchetă vor fi oferite în cursul zilei de vineri. Tot atunci, spun surse pentru publicația noastră, Vasile Târb ar urma să fie dus în fața unui judecător de drepturi și libertăți.

Mizeria din casa lui Vasile Târb a fost atât de mare, spun surse care au participat la percheziții, încât la ora 16:00, cu verificările au ajuns doar în prima cameră. O parte din gunoaiele bărbatului acuzat au fost depozitate de polițiști într-un garaj.

Vasile Târb
Citește și
1 Comentariu
  1. DIANA spune

    :))))))))))concluzia Mea:)))))daca tat se auzea betoniera:)))))

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata