Take a fresh look at your lifestyle.

EXEMPLE de criminali ai șoselelor clujene

0
foto: arhiva
foto: arhiva

În cursul zilei de ieri, poliţiştii au constatat mai multe infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. Au fost depistaţi, în trafic, conducători auto sub influenţa alcoolului, cu permisul anulat, ori conducând autovehicule neînmatriculate.

Aducem în atenţia conducătorilor auto faptul că, prin nerespectarea prevederilor legale şi a regulilor de circulaţie, pun în pericol atât siguranţa lor, cât şi a celorlalţi participanţi la trafic.

Exemple de infracţiuni rutiere constatate:

La data de 26 iulie, ora 22:54, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au identificat, în trafic, un conducător auto aflat sub influenţa alcoolului.

Bărbatul, de 33 de ani, din Cluj-Napoca, a fost depistat de către poliţişti conducând un autovehicul pe raza municipiului.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

****

La data de 26 iulie, ora 13:30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Gherla au identificat, în trafic, un conducător auto care se afla la volanul unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Bărbatul, de 29 de ani, din Cluj-Napoca, a fost depistat de către poliţişti conducând autovehiculul neînmatriculat, având număr fals de înmatriculare, pe raza comunei Mintiu Gherlii.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat şi cu număr fals, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

****

La data de 26 iulie, ora 03:45, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Dej au identificat, în trafic, un conducător auto aflat sub influenţa alcoolului.

Bărbatul, de 41 de ani, din comuna Chiuieşti, a fost depistat de către poliţişti conducând un autovehicul pe raza localităţii Căşeiu.

Fiind condus la unitatea medicală în vederea recoltării de probe biologice, acesta a refuzat prelevarea.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

****

La data de 26 iulie, ora 16:20, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Dej au identificat, în trafic, un conducător auto având permisul de conducere anulat.

Bărbatul, de 32 de ani, din judeţul Sălaj, a fost depistat de către poliţişti conducând un autovehicul pe raza localităţii Câţcău, din judeţul Cluj.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata