Take a fresh look at your lifestyle.

Exemplu de urmat pentru alții! Rubin Toadere, consilierul local din Aghireșu, condamnat penal, și-a dat demisia în urma articolului nostru

0
foto: Facebook – Rubin Toadere

Rubin Toadere, consilier local în cadrul Consiliului Local din Aghireșu, și-a dat demisia din funcție după ce publicația noastră, Ziarul Clujean, a dezvăluit într-un articol că este condamnat la 10 luni de închisoare cu suspendare, doi ani și 10 luni de încercare și încă nu s-a reabilitat, potrivit legii.

Rubin Toadere, consilier local PNL în Aghireșu, are o condamnare definitivă dată de Curtea de Apel Cluj în aprilie 2015. Cu toate acestea, în iunie 2016 bărbatul a sfidat hotărârea instanței și ca și cum ar fi curat în fața legii a candidat din nou pe listele Partidului Național Liberal la Consiliul Local Aghireșu și a câștigat un loc de consilier local. Primarul din Aghireșu, Sorinel Lehene, care este din același partid, a fost martor în procesul consilierului care a condus beat și a provocat un accident pe Podul Garibaldi din Cluj-Napoca, în data de 12 aprilie 2011.

Contactat telefonic pentru a-și motiva demisia, Toadere s-a rezumat la a spune că nu mai face comentarii.

Citiți articolul în urma căruia consilierul a demisionat
Rubin Toadere, consilier local condamnat definitiv pentru fapte grave, dar cu funcție activă în C.L. Aghireșu. Primarul, din același partid, martor în proces: „Nu am ce să fac”

loading...
Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata