Take a fresh look at your lifestyle.

Familii fericite în prag de Crăciun! 70 de voluntari au adus zâmbete pe chipul celor nevoiași din Munții Apuseni

0

voluntari-cadouri-copii-muntii-apuseni70 de voluntari au ajuns în localitățile din Munții Apuseni la familiile nevoiașe. Voluntarii au încărcat mașinile de teren cu alimente și au pornit spre cei care au atâta nevoie de ele. Pachetele au fost date celor care sunt la limita supraviețuirii și copilașilor care credeau că Moș Crăciun nu mai ajunge la ei.

Cei 70 de voluntari am reuşit să aducă puţină lumina în casele celor oropsiţi, să le aline puţin durerile şi singurătatea şi să aşeze un surâs pe chipurile copiilor, potrivit ştirileprotv.ro.

Cu 29 de maşini de teren au pătruns în inima Apusenilor, spre cele mai izolate cătune precum Baltă, Dodeşti, Dolesti, Mâţeşti, Pădurea, Păltinei, Râşca, Muntele Rece, Bogdăneşti, Dobrusu, Joseni, Suseni, Măguri, Ghermăneşti, Iujdei, Oţeleşti, Vidreni, Măguri Răcătău , pentru a onora obligaţia asumată voluntar faţă de cei aflaţi în nevoie.

Peste 2.800 kg de alimente au fost distribuite sub formă a 130 de pachete consistente şi 50 de cadouri de Moş Crăciun pentru copii, ajungând la cei care au mai multă nevoie: copii izolaţi, familii nevoiaşe şi bătrâni singuri pe care nu-i mai vizitează nimeni. Alimentele de strictă necesitate, dulciurile , hăinuţele, rechizitele şi jucăriile pentru copii au fost procurate cu sprijinul donatorilor şi al sponsorilor.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata