Take a fresh look at your lifestyle.

Fany, cele mai mari tarife la transportul naţional! Vezi ce opţiuni mult mai bune ai

5

fany1Fany „te duce la mare”, te duce la mare …  cheltuială cu biletele. Cu tarifele practicate de firma de transport eşti şi cu 20 de lei mai „ars la buzunar” în comparaţie cu o altă firmă. Asta dacă optezi spre exemplu să faci un drum Cluj-Napoca-Bucureşti. Diferenţele de preţuri nu sunt doar la această rută, ci la majoritatea rutelor la nivel naţional, potrivit autogari.ro.

Spre exemplu, am luat trei firme care au rută de Cluj-Napoca-Bucureşti. Vom scrie în dreptul fircărei firme preţul, dar şi condiţiile oferite în autocare. Rămâne ca dumneavoastră să decideţi ce firmă  alegeţi pentru a ajunge la destinaţie.

Luăm firma Fany, cea mai scumpă, raportat la condiţiile oferite clienţilor. Preţul pentru ruta Cluj-Napoca  –  Bucureşti este de 90 de lei. În autocare ai doar aer condiţionat (potrivit unor sesizări ale clienţiolor, uneori nu merge deloc) şi un televizor care funcţionează 2-3 ore.

Tot la 90 de lei, pe aceeaşi rută merge şi CentoTrans, dar la ei discutăm de condiţii de 4*. În autocare găsim Wi-Fi, spaţiu generos la picioare, aer condiţionat şi filme pe durata întregului traseu.

Şi pentru oamenii modeşti, cu aceleaşi condiţii ca la Fany, dar cu o diferenţă de preţ la bileţ,  de 20 de lei, puteţi călători pe aceeaşi rută. Astfel, Alis Group oferă clujenilor posibilitatea să călătorească de la Cluj la Bucureşti cu 70 de lei, în timp ce Fany oferă aceleaşi condiţii la 90 de lei.

Pentru mai multe detalii privind tarifele firmelor de transport, dar şi rute, consultaţi  autogări.ro

Dacă aţi avut experienţe neplăcute în călătoriile dumneavoastră  cu firmele de transport, trimiteţi imaginile, sau relatarea, la adresa ziarulclujean@gmail.com, iar noi le vom arăta întregii ţări.

Citește și
5 Comentarii
 1. Alin spune

  Astia-s niste nerusinati cu preturile lor sa-i ia dracu. Sa nu mai vorbim de soferii care conduc ca in primul an de conducere si in autocare pute numai a kkt. Rusine ca ne jegmaniti

 2. anonim spune

  cei mai obraznici soferi. se comporta cu oamenii ca si cu niste animale

 3. Corina spune

  mergeti fratilor cu dacos, alis sau firmaaia cento trans. eu nu am mers cu ei dar am auzit ca-s ok conditile. le bagam bani la infractorii spagari in buzunar?

 4. Dorina spune

  in conserva fany sau in poiata cu vacile e tot una. pute rau. poate si alte autobuze transporta nespalati dar poate sunt igienizate, nu stiu de ce la ei pute asa

 5. Cristi spune

  Valcea – bucuresti. Pret intreg 35 Pret student 35. Hotie… poate soferu are profesionala si e invidios… ☺

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata