Take a fresh look at your lifestyle.

Fără permis, cu numere false, maşină spulberată de tren! Două persoane au murit, a treia este în comă la Cluj

0

accident-feroviar1O adolescentă de 16 ani a ajuns la Clinica de Neurochirurgie din Cluj-Napoca, după ce a fost implicată într-un accident feroviar la Satu Mare. Potrivit medicilor, starea fetei este extrem de gravă, iar şansele ei de supravieţuire sunt minime. În acelaşi accident au mai decedat două persoane şi o a treia a fost rănită, dar este în stare stabilă. În total, patru persoane au fost implicate în accident: femeia  fără permis, copilul acesteia şi cele două fete ale cumnatei sale.

O femeie fără permis de conducere a provocat o tragedie pentru familia ei. Atât ea, cât şi fiul de 9 ani au murit pe loc, după ce maşina lor a fost spulberată de un tren. Cel mai probabil femeia a forţat trecerea peste calea ferată. Celelalte două fete care erau în maşină şi erau ale cumnatei sale  au fost şi ele grav rănite şi duse la spital.

Femeia care se afla la volan, a forţat trecerea la nivel cu calea ferată şi maşina a fost lovită în plin de un tren. Nu avea permis de conducere, iar maşina nu era înmatriculată şi circula cu numere false. Nimic nu a împiedicat-o însă pe tânără să urce la volan şi să pună în pericol viaţa copiilor. Tocmai se întorceau de la şcoală şi mai aveau câţiva zeci de metri până acasă.

Tânăra de 24 de ani şi fiul ei de 9  ani au murit pe loc în accident. Fiicele cumnatei sale, de opt ani, la fel şi  adolescenta de 16 ani, au fost rănite. Pentru cea de 16 ani, medicii spun că sunt şanse minime de supravieţuire.

Pacienta de 16 ani era în comă profundă, cu traumatism cranio cerebral sever, fractură de bază de craniu, hematom în cutia craniană şi fractură de claviculă”, a declarat pentru ZiarulClujean.ro, medicul de gardă al  Spitalului de Urgenţă Satu Mare, Heinrich Otto .

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata