Take a fresh look at your lifestyle.

Felecan beat “cui”, accident pe Calea Turzii. A refuzat recoltarea de probe

0

Sâmbătă, 16 februarie, în jurul orei 20:10, poliţiştii clujeni au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier cu pagube materiale pe strada Calea Turzii, din municipiul Cluj-Napoca.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat că cel care a produs evenimentul, un bărbat de 45 de ani, din comuna Feleacu, judeţul Cluj, avea o concentraţie de peste 1,35 mg/l alcool pur în aerul expirat, conform rezultatului testării cu aparatul etilotest. Acesta a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. De regulă, valoarea alcoolemiei din aerul expirat este dublă sau mai mare de atât în sânge.

La data de 17 februarie, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore față de bărbat, urmând ca la expirarea acesteia să fie prezentat în faţa magistraţilor în vederea dispunerii altor măsuri preventive.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul  sau sustragerea de la prelevarea  mostrelor biologice, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

foto: arhivă

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata