Take a fresh look at your lifestyle.

Femeia care își crește nepoții într-un grajd din Mociu și-a deschis două conturi bancare unde se pot face donații. Vezi cum poți ajuta!

0

raveca-crisanRaveca Crișan, bunica din Mociu care își crește cei patru nepoți într-un grajd din localitatea clujeană și-a deschis două conturi unde, cu toții, putem depune o sumă cât de mică. Copilașii au fost abandonați de părinți la bunică.

După ce părinții și-au abandonat copiii, bunica a fost nevoită să plece de acasă cu ei de teama soțului alcoolic. Acum trăiește într-un grajd și speră să poată cumpăra o casă pentru ea și copii.  În primăvară, Raveca Crișan va fi evacuată din grajd, cu tot cu nepoți.

CONT LEI – RO 43 BTRL RON CRT 0239258501

CONT EUR – RO 90 BTRL EUR CRT 0239258501 – SWIFT BTRLRO22

TITULAR CONT – RAVECA CRIȘAN

BANCA TRANSILVANIA – SUCURSALA APAHIDA/MĂRĂȘTI

La solicitarea publicației noastre, ZiarulClujean.ro, Banca Transilvania, unde Raveca Crișan și-a deschis conturile, nu percepe comisioane și taxe de administrare.

Raveca Crișan poate fi contactată la următorul număr de telefon, pentru cei care vor să meargă direct în Mociu: 0758.904.379.

Citește și …
VIDEO – Patru copii din Mociu, părăsiți de părinți și destin, au nevoie de ajutor! Stau într-un grajd, alături de bunică, dar și de acolo trebuie să plece

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata