Take a fresh look at your lifestyle.

Femeia care și-a părăsit fiica bolnavă de leucemie și nu a fost lângă ea când a murit a revenit la spital după 4 zile de căutări

1

Lacramioara-DobricanElena Lăcrămioara Dobrican a revenit la Spitalul de Copii din Cluj-Napoca, după patru zile de căutări disperate. Femeia de 38 de ani și-a părăsit fiica de 12 ani, bolnavă de leucemie, și a plecat fără să spună nimănui un cuvânt. Între timp, Maria Cristiana, copila bolnavă de leucemie a murit pe patul de spital fără ca cea care i-a dat viață să-i fie alături.

Polițiștii din Cluj au anunțat că femeia din Bistrița, cea care era internată cu fiica ei la Spitalul de Copii din Cluj, a apărut la unitatea medicală. Aceasta va trebui să le explice polițiștilor pe unde a umblat patru zile, timp în care copilul ei s-a stins pe patul de spital, luni seara.

„Marți seara, în jurul orei 19.30, Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că femeia de 38 de ani, dată în urmărire națională, s-a prezentat la unitatea medicală din Cluj-Napoca, de unde a plecat în data de 9 ianuarie”, se arată într-un comunicat al IPJ Cluj.

Femeia le-a declarat anchetatorilor ca a fugit la mormântul părintelui Arsenie Boca și și-a căutat liniștea în rugăciune. Aceasta a mai spus că a fost și pe la Mănăstirile din Moldova.

Citește și
1 Comentariu
  1. Alexa spune

    Săracă! Ce chin mare e în sufletul ei!
    Sincere condoleanțe!

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata