Take a fresh look at your lifestyle.

Femeie accidentată grav de un TIR. Culpa pare să fie comună

0

În stare critică a ajuns la spital o femeie de 68 de ani, din Dej. Aceasta a fost strivită de un TIR, pe strada 1 Mai din municipiu. Pompierii au scos victima de sub roata mastodontului.

În calitate de pieton, dejeanca circula pe acostamentul străzii 1 Mai din Dej. Dintr-o curte, un TIR ieșea în strada 1 Mai. Șoferul mastodontului a oprit înainte de acostament pentru a se asigura, iar femeia a crezut că a fost văzută și a trecut prin fața cabinei. Fiind unghi mort, șoferul TIR-ului nu a observat-o pe femeie. Victima a fost prinsă sub roțile autotrenului și târâtă câțiva metri.

Din primele informații, polițiștii vorbesc despre o culpă comună. Rămâne de văzut la ce concluzii vor ajunge după finalizarea cercetărilor.

„Conducătorul unui autotren în vârstă de 34 de ani, din municipiul Gherla, în timp ce ieşea din curtea unei proprietăţi private, intenţionând să pătrundă pe DN 1 C – strada 1 Mai, a surprins şi accidentat o femeie de 68 de ani, din municipiul Dej care, în calitate de pieton, se deplasa pe un acostament consolidat, pe strada 1 Mai. În urma evenimentului, femeia a fost transportată la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

„O autospecială și două echipaje SAJ au intervenit pentru a scoate de sub roata unui ansamblu de vehicule (cap tractor cu remorcă) o persoană implicată într-un accident rutier, produs pe strada 1 Mai din municipiul Dej. Evenimentul a fost anunțat în jurul orei 11.30, iar pompierii au găsit, în momentul sosirii la locul accidentului, o femeie în vârstă de cca 60 de ani, prinsă sub una dintre roțile ansamblului de vehicule, care prezenta multiple traumatisme severe. Salvatorii au acționat concomitent pentru a acorda asistența medicală de urgență și pentru a elibera persoana de sub roata autocamionului, timp de mai bine de o oră. În cele din urmă femeia a fost preluată de unul dintre echipajele SAJ și transportată la spital, fiind într-o stare generală foarte gravă”, se arată într-o informare de presă a Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata