Take a fresh look at your lifestyle.

Femeie din Sălaj, rănită grav într-un accident violent petrecut în Cluj

0

accident-motocicleta-strada-oasului (1)Miercuri, la ora 16:59, pe raza comunei Gârbău, sat Nădăşelu, judeţul Cluj, în afara localităţii, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane.

Un bărbat de 49 ani din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce conducea autovehiculul din direcţia municipiul Zalău înspre municipiul Cluj-Napoca, pe raza comunei Gârbău, sat Nădăşelu, judeţul Cluj, în afara localităţii, nu ar fi păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de vehiculul care îl preceda şi pentru a evita accidentul cu acel autovehicul, a frânat brusc şi a virat stânga, pătrunzând pe sensul opus de circulaţie, unde a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 20 ani din oraş Cehu Silvaniei, judeţul Sălaj.

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a unei femei de 39 ani din oraş Cehu Silvaniei, judeţul Sălaj, pasageră în autoturismul care circula din sens opus, care a fost transportată de către echipajul SMURD la UPU 1 Cluj-Napoca.

În intervalul orar 17:00-18:00, traficul rutier pe DN 1 F E 81, la km. 16+190m, pe raza com. Aghireşu, sat Nădăşelu, în afara localităţii, s-a desfăşurat pe un singur sens.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata