Take a fresh look at your lifestyle.

Femeie rănită grav într-un mijloc de transport din Chinteni

3

ambulantaPe DJ 109 A, în comuna Chinteni,  s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei  persoane.

Din cercetări a reieşit că un bărbat, de 55 de ani, în timp ce conducea un mijloc de transport în comun prin comuna Chinteni, dinspre municipiul Cluj-Napoca, nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de trafic. Acesta ar fi fost nevoit să frâneze brusc, iar în urma manevrei, o femeie, de 70 de ani, în calitate de călător, s-a dezechilibrat şi a căzut, suferind leziuni grave.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs incidentul.

Citește și
3 Comentarii
 1. Anamaria spune

  Tin sa precizez calatorul ranit grav era barbat nu femeie, are 71 ani…. Si a suferit fractura de sold care necesita operatie si implantarea unei proteze care costa 3500 lei…. Este vorba de tatal meu….

  1. Ziarul Clujean spune

   Bună ziua,
   Vă mulțumim pentru că ne atrageți atenția referitor la sexul persoanei rănite. Inspectoratul de Poliție Cluj ne-a oferit această informație. Dacă ei confundă bărbatul cu femeia, noi nu putem face nimic. Ei le trimit presei ca informații oficiale. Oricum, vă rugăm să ne trimiteți datele dumneavoastră de contact pe ziarulclujean @gmail.com, pentru a vedea în ce măsură reușim să vă ajutăm, dacă doriți, cu costurile operației.

   1. Ana Maria spune

    Va multumesc…. Am lasat nr.de telefon….. Nu am dorit sa critic pe nimeni… Daca tot s-a scris despre accident am dorit sa fie corect…. Mi-asi dori ca si soferul dubitei si al autobuzului macar sa-si fii exprimat parerile de rau in legatura cu cele intamplate…. Dar pana la urma un simplu calator este considerat o victima colaterala in ceea ce se numeste la noi ”trafic de autoturisme”

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata