Take a fresh look at your lifestyle.

Fiul directorului de la Liceul de Coregrafie din Cluj-Napoca, cel care și-a ucis soția cu securea, a pledat nevinovat în fața judecătorilor americani

0

Cristian Loga-NegruCristian Loga-Negru, fiul directorului de la Liceul de Coregrafie și Artă Dramatică „Octavin Stroia” din Cluj-Napoca, a pledat nevinovat după ce și-a omorât soția cu câteva lovituri de secure. Roxana Abrudan de 36 de ani, din Cluj-Napoca, a fost ucisă de Loga în vârstă de 38 de ani, în luna noiembrie a acestui an. Oribila crimă a îngrozit orașul american Mount Pleasant, acolo unde Roxana locuia după ce a încercat să se despartă de soțul ei cu care era căsătorită doar de patru luni. 

Jurnaliștii de la dailyherald.com au fost prezenți la unul dintre termenele de judecată la care Cristian Loga-Negru a fost chemat. Aceștia scriu că Loga și-a înțeles acuzațiile și pedeapsa pe care o poate primi, dar s-a declarat nevinovat. Jurnaliștii americani mai precizează că asasinul a fost adus în fața instanței încătușat și cu lanțuri la picioare.

Judecătorii americani au amânat procesul până în data de 16 ianuarie.

Reamintim, clujeanul Cristian Loga-Marius și-a ucis soția în luna noiembrie a acestui an. Polițiștii l-au găsit pe Loga peste cadavrul soției sale într-un motel.

„Omorâţi-mă chiar acum. Pot suporta multe mirosuri, dar nu şi cel al sângelui ei pe mine”, le-a spus clujeanul poliţiştilor în momentul în care au fost descoperiți.

Potrivit celor care au descoperit crima, femeia, de asemenea din Cluj-Napoca, avea câteva lovituri în cap, iar mâna dreaptă a fost despicată în două, cel mai probabil după ce aceasta ar fi încercat să se apere

„Loga-Negru avea o tăietură la genunchiul stâng, după ce ar fi ratat o lovitură şi şi-a atins piciorul cu toporul. Hainele lui erau, însă, pline de sânge”, au mai spus anchetatorii, care au spus şi că un asemenea caz brutal „nu cred că vom mai vedea vreodată”.

Mai multe detalii citește AICI!

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata