Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Accident cu 3 mașini pe ulița principală din Florești

0

Trei autovehicule au fost implicate într-un accident rutier, pe strada Eroilor din Florești. S-a întâmplat asta din cauza unei șoferițe care nu a acordat prioritate. Strada Eroilor este principala arteră rutieră administrată de Primăria Florești. De când strada are trei benzi, accidentele sunt tot mai dese.

Coliziunea dintre cele trei autovehicule s-a produs vineri după-masă. La fața locului au intervenit echipaje de prim ajutor, dar și polițiștii pentru a efectua cercetări specifice.

Primele date arată că o șoferiță care intenționa să pătrundă pe strada Eroilor, cea cu trei benzi, nu ar fi acordat prioritate unui autoturism condus înspre Cetatea Fetei.

Ulterior impactului, mașina condusă de femeie a intrat în coliziune cu un alt autoturism. În urma coliziunii din urmă, autovehiculul femeii a fost proiectat în stația de autobuz. Numai o minune a făcut ca nimeni să nu fie rănit din stația de transport public.

Nu au existat victime nici din rândul șoferilor implicați în accident. Aceștia nu consumaseră alcool înainte de a urca la volan, au arătate testele efectuate de polițiști.

Strada Eroilor, care are 3 benzi din 2022, a devenit locul cu cele mai multe accidente rutiere din localitate. Două benzi sunt spre Cetatea Fetei, astfel că unii șoferi trebuie să le traverseze pentru a merge spre sensul giratoriu din DN1 E60.

Și numărul pietonilor loviți de mașini pe această stradă este în creștere. În timp ce unii șoferi de pe banda 1 merg regulamentar, alții pe banda 2 se cred pe autostradă. Astfel, la trecerile de pietoni, cei de pe banda 2 de puține ori reușesc să oprească pentru a acorda prioritate de trecere pietonilor.

Știre în curs de actualizare ….

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata