Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Accident cu 4 autovehicule implicate, pe Bulevardul Muncii

0

O autospecială a Poliției Locale Cluj-Napoca, un autobuz al Companiei de Transport Public Cluj-Napoca, un alt autovehicul și un autotren au fost implicate, marți dimineața, într-un accident rutier produs pe Bulevardul Muncii din Cluj-Napoca.

Potrivit anchetatorilor, șoferul autobuzului nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, respectiv carosabil acoperit cu polei și gheață.

„În cursul dimineții, în jurul orei 09.50, pe Bulevardul Muncii, din municipiul Cluj-Napoca s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, în care au fost implicate 4 autovehicule. Din informațiile primite reiese faptul că, un mijloc de transport persoane, condus în direcția localității Apahida, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu autospeciala Poliției locale, ulterior acroșând cu partea din spate alte două autovehicule, respectiv un autoturism și un ansamblu de vehicule, oprite în acel moment. Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”, se arată într-o informare scrisă a Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Două autospeciale și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Cluj-Napoca au intervenit în urma acestui accident rutier produs pe bulevardul Muncii din municipiul Cluj-Napoca.

„Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 9.50, iar la fața locului au găsit o autospeciala de la politia locala, un autobuz, un autotursim si un cap tractor avariate, iar ocupanții erau ieșiți din acestea. O persoană a fost consultată de către echipajul SMURD fără a fi transportată la spital”, se arată într-o informare scrisă a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata