Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Accident cu 4 victime pe Calea Turzii. Un autoturism s-a dus „glonț” într-un gard

0

Patru persoane au fost rănite, joi, după ce autoturismul cu care se deplasau pe Calea Turzii din Cluj-Napoca a ieșit de pe șosea și s-a oprit într-un gard. Dintre cele patru victime doar una a fost transportată la spital pentru investigații și tratament de specialitate, celelalte trei primind îngrijiri la fața locului.

Apelul la 112 care anunța accidentul a fost efectuat la ora 13:30. La fața locului au intervenit pompierii, polițiștii și o ambulanță. Polițiștii spun că accidentul s-a produs din cauza șoferului care nu a adaptat viteza la condițiile de drum.

„Conform primelor informații, în jurul orei 12:30, un bărbat în vârstă de 28 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autovehicul, pe Calea Turzii, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu gardul unui imobil din zonă. În urma impactului, o femeie în vârstă de 41 de ani, din Cluj-Napoca, pasager în autovehicul, a fost rănită și transportată la unitatea medicală. Alte trei persoane din autoturism au refuzat transportul la spital”, precizează subinspectorul Carmen Jucan, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata