Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Accident cu 5 răniți la Terasa Căpuș. Impact între o limuzină și un autoturism

0

Poliția a fost sesizată la data de 9 octombrie, în jurul orei 01.15, cu privire la faptul că pe DN1 E60, km 498+900m, a avut loc un eveniment rutier, fiind implicată o limuzină și un autoturism.

Din primele informații furnizate de către anchetatori, impactul a fost produs între o limuzină, condusă de un bărbat de 30 de ani, care părăsea o parcare (aflată pe parte dreaptă a DN1 E60 – direcția Oradea spre Cluj-Napoca) cu intenția de a vira la dreapta, spre Cluj-Napoca, și un autoturism, condus din direcția Oradea spre Cluj-Napoca, de un bărbat de 52 de ani, din Câmpia Turzii.

„La locul evenimentului s-au deplasat două autospeciale de intervenție cu modul de descarcerare, 2 ambulanțe SMURD și 3 ambulanțe SAJ. 5 victime au fost transportate la spital. Dintre acestea, 3 victime erau încarcerate și au fost extrase de către pompieri. Intervenția s-a încheiat la ora 02:40”, se arată într-o informare scrisă a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

În urma acestui eveniment, 5 persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri, respectiv cei doi conducători auto, alături de trei pasageri din autoturism.

În limuzină nu se aflau alți pasageri.

Testările efectuate cu aparatul etilotest au reieșit negative.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata