Take a fresh look at your lifestyle.

UPDATE – FOTO – Accident grav la ieșire din Cluj-Napoca spre Florești. Cum s-a produs, starea răniților

0

Trei persoane au fost rănite, dintre care două mai grav, iar trei autoturisme au fost avariate, sâmbătă dimineața, în urma unui accident rutier care s-a produs la ieșire din Cluj-Napoca spre Florești. Un echipaj de pompieri care se deplasa la accident a fost implicat, pe drum, într-o coliziune ușoară cu un autoturism civil.

UPDATE -1

Polițiștii au stabilit că tânărul aflat la volanul BMW nu deține permis de conducere. Acesta este din Bratca, județul Bihor. Într-o curbă ușoară la dreapta, susțin agenții de la rutieră, tânărul de 20 de ani pierde controlul asupra autoturismului BMW, din cauza vitezei, intră pe sensul opus de mers și se izbește frontal de un Volkswagen Caddy, condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Cluj-Napoca. Ulterior, BMW-ul a fost proiectat pe banda 1 a sensului de mers Cluj-Napoca – Florești, unde a intrat în coliziune cu un Fiat Punto, condus regulamentar de către un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Cluj-Napoca.

Tânărul vinovat de producerea accidentului a fost testat și nu consumase băuturi alcoolice. El a fost trimis în sala de operații cu ruptură de splină. Nici bărbatul care conducea autoturismul Fiat Punto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Acest șofer a scăpat cu leziuni ușoare. Șoferul autoturismului Volkswagen Caddy nu a putut fi testat și asta pentru că el se afla în stare de inconștiență. Bărbatului i-au fost prelevate probe de sânge iar mai apoi a fost trimis în sala de operații, având hemoragie internă.

Citește și …
Am vorbit cu iubita tânărului care a provocat accidentul de sâmbătă. Câte vizite a făcut la Cluj fără permis de conducere

Citește și … Șeful S6 Poliție Rurală Florești, rănit grav în urma accidentului de pe Calea Florești, are nevoie de sânge. Iată cine este autorul accidentului!

ȘTIREA INIȚIALĂ

O autospecială pentru intervenție rapidă și două echipaje SMURD au fost alertate ca urmare a unui accident produs pe Calea Florești din municipiul Cluj-Napoca. Accidentul s-a produs în jurul orei 07:40.

Pompierii sosiți la locul evenimentului au găsit trei autoturisme avariate și un bărbat, care suferise mai multe traumatisme, încarcerat într-unul dintre acestea. Alți doi ocupanți erau ieșiți din autoturismele avariate, dintre care unul era întins pe jos, amândoi conștienți și cooperanți.

Autospeciala de pompieri care se deplasa din subunitatea de pe strada Johannes Gutenberg a fost acroșată în timpul deplasării de către un alt autoturism, la aproximativ 200 de metri de locul intervenției.
Ocupanții din mașină nu au suferit leziuni în urma coliziunii și nici pompierii din autospecială. Roata autospecialei a fost spartă, drept pentru care aceasta nu a mai putut continua deplasarea. Pompierii au luat echipamentele de descarcerare și le-au dus cu forțele proprii, până la locul evenimentului.

La locul evenimentului a ajuns între timp și autospeciala din Punctul de Lucru Florești și a fost descarcerat bărbatul din autoturismul BMW. Acesta a fost extras cu echipamentele speciale, pentru a evita agravarea posibilelor afecțiuni suferite, și a fost predat echipajului SMURD. Încă doi bărbați au fost consultați și transportați la spital, se pare cu afecțiuni ușoare.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata