Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Accident grav lângă Cluj-Napoca

0

Pompierii clujeni au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență ca urmare a răsturnării unui autocamion în afara părții carosabile, în apropiere de localitatea clujeană Gherogheni.

Alerta a fost dată în jurul orei 13:00, iar la locul solicitării au fost dislocate o autospecială pentru intervenție rapidă și comandă, o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ.

Salvatorii au găsit camionul răsturnat în afara părții carosabile, la aproximativ 30 de metri față de aceasta, iar șoferul încarcerat și cu capul prins între caroseria autovehiculului și sol.

Pompierii au acționat pentru a stabiliza și ridica autovehiculul, astfel încât să nu agraveze leziunile bărbatului de 60 de ani, după care au acționat pentru descarcerarea și extragerea acestuia din cabina camionului.

Echipajul SAJ a acordat asistență medicală bărbatului pentru stabilizarea și transportul acestuia la spital, în vederea acordării îngrijirilor de specialitate. Bărbatul era conștient, însă prezenta multiple traumatisme.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata