Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Accident la Răscruci între un microbuz cu muncitori și un TIR. 16 răniți, planul roșu de intervenție activat

0

Un teribil accident rutier a avut loc, vineri dimineața, lângă localitatea clujeană Răscruci. Microbuzul cu care circulau 16 muncitori a intrat sub remorca unui TIR. În urma coliziunii, toate persoanele din microbuz, dar și șoferul autotrenului, au fost răniți și transportați la spital.

Accidentul s-a produs pe DN1C Cluj-Napoca – Gherla, în zona localității clujene Răscruci, potrivit centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române. Un microbuz cu pasageri și un autocamion s-au ciocnit în zonă, din primele informații 16 persoane fiind rănite.

“Sunt 16 victime, din primele informații toate conștiente”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj, Andrei Biriș.

”Este vorba despre un microbuz cu muncitori care a intrat în remorca unui TIR. Şoferul TIR-ului a făcut un viraj ca să intre pe un drum lateral, iar microbuzul a intrat în remorca TIR-ului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, comisar şef Daniel Boie.

”În accidentul produs în această dimineață în localitatea Răscruci, în urma coliziunii dintre un autotren și un microbuz, au fost implicate 16 persoane (una aflată în autotren și 15 în microbuz). Dintre acestea, 12 au fost transportate la Unitatea de Primire a Urgențelor a Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca. S-a efectuat pre-alertare din Dispeceratul pentru Situații de Urgență către UPU și DSP și a fost declanșat codul roșu de pre-spital. (…) Victimele sunt conștiente, dar, la evaluarea din pre-spital, prezintă contuzii și fracturi. (…) Patru pacienți au fracturi de membre, dar sunt stabili hemodinamic și respirator și sunt conștienți. Restul prezintă leziuni minore, în zona feței”, se arată într-o informare a spitalului județean.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata