Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Accident la Vâlcele, trei răniți

1

Trei persoane au fost rănite, luni, pe raza localității clujene Vâlcele. Un microbuz de transport persoane a lovit în spate un autoturism, iar acesta s-a răsturnat. Din mijlocul de transport în comun trei persoane au fost rănite.

Accidentul rutier s-a produs în jurul orei 14:00. Potrivit anchetatorilor, șoferul microbuzului nu a păstrat distanța de siguranță în mers și a lovit autoturismul în spate. În urma impactului, autoturismul a lovit bordura de pe mijlocul drumului și s-a răsturnat pe contrasens.

Trei persoane din microbuz au fost transportate la spital. Microbuzul făcea curse regulate Turda – Cluj-Napoca.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă. Șoferul microbuzului va rămâne pieton până la finalizarea cercetărilor.

loading...
Citește și
1 Comentariu
  1. Alex. Petreanu spune

    Autoturismul a frânat brusc și a virat stângă prin porțiunea de gard și sucuarul lipsă. Dacă își manifesta intenția și semnaliza corespunzător din timp accidentul putea fi evitat. Distanța între autovehicule era corespunzătoare dar manevra făcută de conducătorul autoturismului a fost cea care a pus în pericol siguranța circulației. Pe prima bandă fiind un alt autoturism care se deplasa înspre Cluj, conducătorul microbuzului nu a putut evita impactul cu autoturismul din față, evitând tot odată acrosarea sau incomodrea autoturismului din dreapta

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata