Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Accident pe centura Vâlcele-Apahida. Parapetul a trecut prin mașină, o persoană rănită grav

0

Un accident de groază s-a produs miercuri seara pe centura Vâlcele-Apahida. Un autoturism scăpat de sub control s-a izbit puternic de un parapet. În impact, parapetul a străpuns mașină și l-a rănit grav pe șofer.

Accidentul rutier a fost anunțat la 112 în jurul orei 18:20, la fața locului intervenind mai multe echipaje de prim ajutor, polițiști și criminaliști.

Se pare că tânărul care conducea a pierdut controlul asupra autoturismului. Autovehiculul a intrat frontal într-un parapet metalic. Parapetul a străpuns în mașina prin partea din față și a ieșit prin portbagaj, susțin martorii.

“Accidentul a avut loc în jurul orei 18:20. Un tânăr în vârstă de 25 de ani, care circula dinspre Vâlcele spre Apahida, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat cu mașina într-un parapet aflat pe marginea drumului. Bărbatul a fost transportat la UPU pentru îngrijiri medicale”, declară Carmen Jucan, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

 

 

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata