Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Accident rutier la Feleacu! Trei autoturisme au fost implicate şi şapte persoane au fost rănite

1

accident-rutier-feleacuGrav accident de circulaţie, miercuri dimineaţa, la Feleacu! Trei autoturisme au fost implicate în accidentul rutier şi  şapte persoane au suferit răni serioase, potrivit primelor informaţii. Una dintre victime a rămas încarcerată şi a fost scoasă de pompieri dintre fiarele contorsionate ale autoturismului.

Accidentul a avut loc în localitatea clujeană Feleacu, în jurul orei 07.30. Trei echipaje de ambulanţă au fost la faţa locului, un echipaj de pompieri, o descarcerare, dar şi un echipaj de poliţie.

UPDATE: 08.30

„Din primele verificări reiese că un conducător auto, care circula înspre Turda, ar fi pătruns pe contrasens si a intrat în coliziune cu alte două autoturisme”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (Cluj, Simona Vîrci.

UPDATE: 09.15

Potrivit ultimelor informaţii de la faţa locului, cinci persoane au fost rănite grav, iar două au scăpat ca prin urechile acului. Cele cinci victime au fost transportate la spital, în stare gravă.

Citește și
1 Comentariu
  1. […] UPDATE: Potrivit ultimelor informaţii de la faţa locului, cinci persoane au fost rănite grav, iar două au scăpat ca prin urechile acului. Cele cinci victime au fost transportate la spital, în stare gravă, scrie ziarclujean.ro. […]

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata