Take a fresh look at your lifestyle.

UPDATE – FOTO – Alin Tișe, președintele CJ Cluj, photoshopat mai ceva ca o „pitzi”. Fan: „Arăta mai bine dacă era făcut în paint”

0

După criticile din mediul online, Tișe și-a schimbat fotografia de profil în mai puțin de 24 de ore de la publicare. Noua fotografie este însoțită de un mesaj: „Având în vedere faptul că fotografia de profil postată ieri a fost un real succes, azi o schimbăm cu o altă fotografie, la fel de reușită. Un selfie”.

ȘTIREA INIȚIALĂ, mai jos.

Ce face un politician când vrea să arate fresh? Apelează la photoshop. Asta a făcut și Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj. Rezultatul? Un dezastru.

Politicianul și-a schimbat, joi, fotografia de profil. Este evident că cei care au prelucrat imaginea au folosit, cel mai probabil, toate filtrele din programul de editare. Astfel, președintele CJ Cluj a ajuns să se prezinte pe Facebook mai penibil ca o pițipoancă.

Internauții s-au amuzat pe seama fotografiei

Iată câteva comentarii adunate de la fotografie: „Arăta mai bine dacă era făcut în paint”, „Arată la fel de artificial ca groapa de gunoi a Clujului”, „Dezastru, schimbați-o rapid”, „Noua serie Avatar?”, „Poza nereușită, realitatea e mult mai ok”. Au fost și fani ai președintelui CJ Cluj cărora le-a plăcut fotografia: „Mult succes și nu băgați în seama răutățile!”, a scris cineva.

loading...
Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata