Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Andrei Ciprian Cobzariu, un tânăr din Câmpia Turzii, prins în flagrant și reținut de DIICOT în timp ce ridica un colet cu droguri

0

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus, miercuri, reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului Cobzariu Andrei Ciprian, în vârstă de 27 de ani, domiciliat în municipiul Câmpia Turzii, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc şi deţinere de droguri de risc fără drept pentru consum propriu.

În cauză, există suspiciunea rezonabilă că în cursul lunii septembrie 2017 inculpatul Cobzariu Andrei Ciprian a procurat din Spania, în vederea comercializării, cantitatea de 196,8 grame cannabis, şi 20 de comprimate de MDMA care i-au fost livrate prin intermediul unei firme de coletărie cu punct de lucru în Sebeş, judeţul Alba.

La data de 06.09.2017 inculpatul a fost surprins în flagrant în timp ce ridica de la reprezentanţii firmei de coletărie coletul conţinând drogurile de risc şi de mare risc.

Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.


Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata