Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Aplicația hipMenu, dezvoltată de o companie clujeană, a câștigat premiul “Best User Experience” în cadrul “Central European Startup Awards 2016”

0

hipmenu-advertorialO companie din Cluj a câştigat etapa naţională a “Central European Startup Awards 2016”, la categoria “cea mai plăcută experienţă din partea utilizatorului”. Aplicația despre care vorbim, hipMenu, este gratuită pentru utilizatori.

Platforma de comenzi online de mâncare hipMenu, care strânge sub aceeaşi umbrelă toate marile restaurante din Cluj, a fost desemnată, luni, 7 noiembrie, câştigătoarea categoriei “Best User Experience” în cadrul “Central European Startup Awards 2016”, faza naţională.

“hipMenu a avut din start misiunea să facă din comanda de mâncare o experienţă foarte uşoară şi plăcută. Faptul că deja câteva mii de clujeni folosesc zilnic aplicaţia noastră pentru a comanda mâncare ne confirmă că suntem pe drumul cel bun. Varianta de “comandă de grup” este foarte bine primită, pentru modul în care simplifică o sarcină care în varianta tradiţională este complexă”, spune Ciprian Costa, CTO Cloud Treats România, compania IT care a creat aplicaţia hipMenu.

Compania Cloud Treats România este prezentă pe piaţa IT de 3 ani, timp în care a dezvoltat şi îmbunătăţit aplicaţia hipMenu, disponibilă atât pe Android, iOS şi Desktop.

foto
Reprezentanții României la “Central European Startup Awards 2016”
Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata