Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO- Ca la noi, la nimeni! Trotuarele de pe Calea Turzii se surpă înainte de a fi recepționate

0

Troturarele de pe Calea Turzii se surpa inainte de a fi receptionateInteresante lucrări au făcut cei de la RADP pe Calea Turzii, din Cluj-Napoca. Au turnat trotuarele, care se surpă înainte de a fi recepționată lucrarea. Oare așa mulți pietoni cu greutate circulă în zonă, în cat să sfărâme asfaltul? Oricum ar fi, lucrările au fost făcute de mântuială.

Un cititor ZiarulClujean.ro ne-a semnalat faptul că noile trotuare au început să se crape, asta deși nu de mult au fost turnate.

Reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca spun că lucrările nu au fost recepționate. Procedura de predare urma să fie făcută  zilele următoare.

„Pe Calea Turzii, trotuarele nu au fost recepționate. Inspectorii Primăriei Cluj-Napoca vor merge în teren să vadă despre ce este vorba. Lucrările sunt ale RADP și urmau să fie recepționate. Calitatea lucrărilor intră în responsabilitatea RADP”, au precizat reprezențanii Primăriei Cluj-Napoca.

Potrivit Hotărârii de Consiliu Local, 112/2014, lucrările de modernizare la Calea Turzii au costat bugetul local aproape 20 de milioane de lei.

Lucrările cuprindeau și construcția a 14.611 metri pătrați de trotuare, după cum se poate vedea în documentul de mai jos.

Articol semnat: Andrei Bădilă

Citește și …..

VIDEO – Trafic dat peste cap în Cluj-Napoca și asfaltări făcute de “Dorel” pe ploaie

Troturarele de pe Calea Turzii se surpa inainte de a fi receptionate1
HCL112-2014
HCL-112-2-Calea Turzii

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata