Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Căruță spulberată de un minor, într-o localitate clujeană. Căruțașul este grav rănit, caii premiați la concursuri la fel

2

Când pisica nu-i acasă, șoarecii joacă pe masă. Ori, în traducere, când polițiștii nu au autoritate în comuna lor, infractorii își fac de cap, fără teama răspunderii penale. Fără teama despre care vorbeam, un minor de etnie rromă a urcat la volanul unui autovehicul, evident fără permis de conducere, și a intrat în coliziune cu o căruță. Bărbatul aflat în atelaj a fost transportat în stare gravă la spital. Accidentul s-a produs chiar în fața Postului de Poliție Călățele.

Accidentul rutier s-a produs joi după-masă în Călățele. Căruța circula dinspre Huedin înspre Beliș. La fel și autoturismul condus de minorul în vârstă de 16 ani. La un moment dat, adolescentul ar fi vrut să depășească atelajul hipo, dar a văzut că din față vine un autoturism. Astfel, a tras de volan și a intrat în coliziune față-spate cu căruța.

În urma impactului, căruțașul, un bărbat în vârstă de 63 de ani, din Călățele, a fost rănit grav și a fost transportat de urgență la spital.

Minorul de etnie rromă a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Din cauza leziunilor suferite, victima accidentului nu a putut fi testată.

În cauză se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă și conducere fără permis.

Oamenii din Călățele sunt extrem de revoltați de faptul că polițiștii nu reușesc să țină în frâu comunitatea de etnie rromă de la marginea localității. Aceștia reclamă că deseori au văzut cetățeni de etnie rromă la volan, fără permise de conducere ori băuți, în timp ce oamenii legii nu îi văd sau se prefac că nu îi văd. Nu din prietenie nu îi văd pe cei care încalcă legea, ci pentru că nu vor să își facă de lucru, mai spun oamenii.

Nu ar fi o surpriză pentru nimeni dacă minorul rămâne în libertate după acest accident.

Citește și
2 Comentarii
  1. radu cluj spune

    CIORILE SI MOCANI !!!

  2. Dana spune

    Politia amendeaza adolescenti si babe ca au traversat prin loc nepermis pe strazi fara masini, ca aia nu fac figuuri. De tigani le e frica, sau poate is cumatri.

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata