Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Căutări disperate în Florești. Un minor de 10 ani a dispărut, autoritățile s-au mobilizat exemplar și l-au găsit repede

0

Căutări disperate, marți după-masă, în toată comuna clujeană Florești. Un minor de 10 ani a dispărut în jurul orei 14:30. Nimeni nu știa nimic despre băiat, iar autoritățile au intrat în alertă. La câteva ore de la dispariție, minorul a fost găsit la marginea localității Florești, după o mobilizare exemplară a polițiștilor de la Serviciul Investigații Criminale, jandarmilor și voluntarilor CERT Transilvania.

Zeci de jandarmi, polițiști și voluntari CERT Transilvania l-au căutat pe copil. Acesta dispăruse în jurul orei 14:30, de pe strada Sub Cetate din Florești, din apropierea unui magazin.

Martorii spun că băiatul a fost invitat de către un bărbat în magazin, pentru a-i cumpăra dulciuri. După acest moment, adultul și minorul au fost văzuți în timp ce se îndreptau spre liziera pădurii.

În jurul orei 19:30, copilul a fost găsit pe câmp, nu departe de locul în care fusese văzut ultima dată.

Anchetatorii au precizat că, din primele informații, băiatul nu a fost victima unei infracțiuni. Totuși, el urmează să fie expertizat de un medic legist. Și bărbatul, în preajma căruia a fost văzut minorul, a fost identificat. Tânărul, de aproximativ 30 de ani, a fost dus la Poliția Florești pentru audieri.

Copilul provine dintr-o familie monoparentală și are acasă 7 frați.

La operațiunea de căutare au participat voluntarii CERT Transilvania, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Cluj, Serviciul Criminalistic, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești, Poliția Locală Florești și câini de urmă.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata