Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Clujeancă ucisă de un camion, pe zebră. Șoferul spune că nu a simțit nimic

0

O femeie de 77 de ani a avut parte de un sfârșit teribil. În calitate de pieton, clujeanca a încercat să traverseze strada regulamentar, pe trecere, dar un camion a accidentat-o mortal. Evenimentul s-a petrecut marți după-masă, pe strada Mirăslău din Cluj-Napoca.

Nefericitul accident din Grigorescu s-a produs în jurul orei 16:20. Atunci, femeia a încercat să traverseze strada pe zebră. Șoferul care conducea camionul susține că a oprit pentru a acorda prioritate unei femei care traversa dinspre stânga spre dreapta. Pe femeia de 77 de ani, care traversa din sens invers, susține bărbatul, nici nu a văzut-o. Acesta le-a mai spus polițiștilor că nu a simțit când a trecut cu camionul peste corpul femeii. Bărbatul a fost alarmat cu claxoanele de către ceilalți șoferi din trafic și așa s-a oprit.

Medicii sosiți la fața locului nu au putut decât să declare decesul clujencei. Polițiștii spun că vinovat de producerea accidentului este șoferul camionului, care nu i-a acordat prioritate pietonului.

„În jurul orei 16:20, un bărbat de 47 de ani, din comuna Iara, a condus ansamblul de vehicule format din cap tractor și semiremorcă pe strada Mirăslău înspre 1 Decembrie 1918 și ajuns la trecerea pentru pietoni situată la intersecție cu strada Profesor Ciortea a surprins și accidentat o femeie de 77 de ani, din Cluj-Napoca, care traversa regulamentar pe trecerea de pietoni. În urma accidentului pietonul a decedat la fața locului. Șoferul nu a consumat alcool”, precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Citește și …
Procurorii de la PJ Cluj-Napoca despre victima accidentului mortal din Grigorescu: „…s-a angajat în traversarea străzii, în pas grăbit, aproape alergând”

Citește și …
Măsură neobișnuită față de șoferul de camion care a accidentat mortal o femeie, în Grigorescu. Față de milionarul de la Coratim polițiștii au fost blânzi. Un procuror le-a tăiat avântul rutieriștilor

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata