Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Corul Madrigal, concert la Cotroceni în onoarea personalului medical care s-a implicat în acordarea asistenței răniților de la Clubul Colectiv

0 4

corul-madrigal-concert-cotroceniLuni seara a avut loc, la Palatul Cotroceni (Sala Unirii), concertul susținut de Corul Național de Cameră Madrigal — Marin Constantin, oferit de președintele României, Klaus Iohannis, în onoarea personalului medical care s-a implicat în acordarea asistenței răniților de la Colectiv.

La eveniment au fost invitate aproximativ 500 de cadre medicale — medici, asistente, personal sanitar — care s-au implicat în mod activ, printr-o mobilizare exemplară, în acordarea asistenței medicale răniților de la Club Colectiv.

De asemenea, au fost invitați și reprezentanți ai ambasadelor statelor care, din primul moment al tragediei, și-au manifestat disponibilitatea de a contribui material și prin ajutor medical calificat, ulterior acționând efectiv prin preluarea pacienților transportabili în clinici de specialitate din străinătate.

Instituțiile din sistemul sanitar al căror personal a fost invitat la Palatul Cotroceni pentru a participa la concertul Corului Național de Cameră Madrigal sunt: Maternitatea Bucur, SMURD, Centrul Operativ pentru Situații de Urgență, Serviciul de Ambulanță București — Ilfov, Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj, Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș (SMURD), Centrul Regional de Transfuzie Sanguină București, Spitalul Clinic de urgență pentru Copii ‘Grigore Alexandrescu’, Spitalul de Urgență ‘Prof. Dr. Dimitrie Gerota’, Spitalul Clinic de Urgență ‘Sfântul Ioan’, Spitalul Clinic de Urgență ‘Prof. Dr. Bagdasar-Arseni’, Spitalul Clinic de Urgență ‘Sfântul Pantelimon’, Spitalul Clinic de Urgență, Chirurgie Plastică și Reparatorie și Arsuri, Spitalul Universitar de Urgență ‘Elias’, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii ‘Maria Sklodowska Curie’, Spitalul Clinic ‘Colțea’, Spitalul Universitar de Urgență București, Spitalul Clinic de Urgență ‘Prof. Dr. Agrippa Ionescu’, Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, Spitalul Universitar de Urgență Militar, Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare ‘Prof. Dr. C. C. Iliescu’ București.

Invitațiile la eveniment au fost făcute la propunerea instituțiilor abilitate, respectiv Ministerul Sănătății și Ministerul Afacerilor Interne.

corul-madrigal-concert-cotroceni-1

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata