Take a fresh look at your lifestyle.

UPDATE – FOTO – Directorul APIA Cluj, Adrian Zaharia, dispărut pe Lacul Beliș

0

Adrian Zaharia, directorul Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) Cluj, a fost dat dispărut seara trecută pe Lacul Beliș. Zaharia petrecea la cabana lui de pe malul lacului, alături de alți prieteni, iar la un moment dat a ieșit singur pe lac. Câteva ore mai târziu, un martor a văzut o barcă plutind în derivă și a dat alarma la 112. Anchetatorii cred că bărbatul s-a înecat.

După lăsarea serii, Adrian Zaharia a ieșit cu barca pe lac. S-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice, susțin cei din anturajul directorului APIA Cluj.

După apelul la 112, pompierii din Huedin, alături de salvamontiști, au verificat luciul lacului până spre dimineață, când au fost abandonate căutările.

În această dimineață, salvatorii au reluat căutările cu scafandrii.

UPDATE – 20:00

De aproape 24 de ore, directorul Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) Cluj este căutat pe Lacul Beliș. Între timp, au apărut și primele informații despre modul în care bărbatul de 40 de ani a căzut din ambarcațiune. Adrian Zaharia ieșise cu barca pe lac, de unul singur, după ce consumase alcool cu mai mulți prieteni. În urma unor manevre făcute pe apă, barca în care se afla șeful APIA ar fi izbit o altă ambarcațiune aflată în apropierea malului. În urma impactului, Adrian Zaharia s-ar fi dezechilibrat și a căzut în apă, susțin martorii. Anchetatorii, în schimb, nu elimină nicio pistă, nici măcar cea a suicidului. Directorul APIA avea un dosar deschis la DNA, iar Curtea de Conturi descoperise nereguli în instituția condusă de el.

Citește și …
Directorul APIA Cluj NU mai este căutat în lacul de la Beliș

Citește și …
FOTO – S-au reluat căutările directorului APIA Cluj, Adrian Zaharia

barca lui Adrian Zaharia, găsită pe lacCitește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata