Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Doi studenți, mari afaceriști cu droguri în Cluj. Asupra lor aveau „marfă” din belșug și alte bunuri

0

Aproape 1 kilogram de canabis, peste 16.800 de lei, precum și alte bunuri, au fost ridicate de către polițiști de la doi tineri bănuiți de comiterea infracțiunii de trafic de droguri de risc și de mare risc. Pentru documentarea activității infracționale a celor doi tineri au fost efectuate 3 percheziții domiciliare.

Agenții de siguranță și ordine publică din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 1 Poliție au depistat pe strada Iazului doi tineri de 21 și 22 de ani, din județul Suceava, care aveau asupra lor aproximativ 880 grame canabis, 15 grame de MDMA, 9.800 de lei și un cântar electronic de precizie.

La fața locului, s-a deplasat o echipă din cadrul Serviciului Antidrog – Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca pentru continuarea investigațiilor. Astfel, la scurt timp de la depistarea celor doi, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.- S.T. Cluj, s-au efectuat trei percheziții domiciliare pe raza municipiului Cluj-Napoca, în urma cărora  au fost descoperite și ridicate 74 grame de canabis, peste 10 grame amfetamină, 3 laptop-uri, 1 unitate centrală, 4 telefoane mobile, 15.000 de lei și instrumente pentru consum de droguri.

În urma probatoriului administrat, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore a celor doi tineri, iar ulterior aceștia au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Cei în cauză sunt cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de trafic de droguri de risc și de mare risc, faptă prevăzută de  Legea 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata