Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Dosar penal după explozia din Apahida. Victimele, internate în spital

0

Polițiștii clujeni au deschis dosar penal după explozia de duminică, din Apahida. Oamenii legii fac verificări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Cauza exactă a exploziei nu a fost stabilită încă.

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Apahida au fost sesizați, duminică, prin apel 112, în jurul orei 14.50 cu privire la la o explozie care s-ar fi produs la o lucuință de pe strada 8 Martie, din localitatea Apahida.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, echipaje de pompieri si echipaje medicale, aceștia din urmă luând măsurile necesare pentru salvarea a 2 persoane de circa 60 de ani, care ar fi suferit arsuri de aproximativ 40% din suprafața corpului.

În continuare sunt efectuate cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor care au condus la acest incident.

Reamintim, pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj Napoca au intervenit duminică după-amiază în urma unei explozii ce a afectat o casă particulară din localitatea Apahida.

La fața locului s-au deplasat trei autospeciale de stins incendii și descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ. În momentul sosirii la fața locului salvatorii au constatat faptul că imobilul fusese distrus în mare parte de explozie, fiind afectată și structura de rezistență a acestuia. Explozia, produsă cel mai probabil în urma unei acumulări de gaze, nu a fost urmată de incendiu.

Două persoane care se aflau în afara locuinței au solicitat îngriji medicale forțelor de intervenție, aceștia prezentau traumatisme și arsuri pe cca 40% din suprafața corpului. Bărbatul și femeia, în vârstă de cca 60 de ani, au primit îngrijiri medicale la fața locului și au fost transportați la spital de către echipajele SMURD și SAJ.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata