Take a fresh look at your lifestyle.

UPDATE – FOTO – Două accidente în Cluj-Napoca, șapte mașini avariate și o persoană rănită

0

accidente-cluj-napocaDouă accidente rutiere au avut loc, joi dimineața, în Cluj-Napoca. Primul s-a produs pe strada Frunzișului – varianta Zorilor-Mănăștur, unde un autoturism a ajuns într-un stâlp. Cel de-al doilea a avut loc pe strada Izlazului și au fost implicate șase autoturisme. Ultimul accident s-a soldat cu un rănit.

Potrivit primelor informații, primul accident s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum.

În cel de-al doilea accident, cu șase autovehicule implicate, care s-a soldat și cu un rănit, cauza de producere ar fi neacordarea de prioritate.

UPDATE 1.

Date despre primul accident:
Potrivit polițiștilor, șoferul autoturismului nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a derapat și a ieșit în afara părții carosabile, unde a intrat în coliziune cu un stâlp.
„Din primele informații, accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale, nefiind victime”, spune Carmen Jucan, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

Date despre al doilea accident:
„Un conducător auto, de 49 de ani, din Cluj-Napoca, la ieșire de pe strada Izlazului ar fi efectuat un viraj la stânga fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism condus dinspre strada Frunzișului. Astfel a intrat în coliziune cu acesta fiind proiectat într-o mașină oprită la semafor, precum și în alte trei autovehicule parcate. Conducătorul auto de 49 de ani a fost rănit, fiind transportat la UPU pentru îngrijiri medicale”, mai spune Carmen Jucan, purtător de cuvânt al IPJ Cluj.

foto: InfoTrafic Cluj

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata