Take a fresh look at your lifestyle.

UPDATE – FOTO – Trei mașini avariate în Apahida și o țeavă de gaz spartă, după ce un minor băut a urcat la volan. Autoturismul era lăsat pe mâna adolescentului „pentru un interior”

0

Un adolescent în vârstă de 17 ani, evident fără permis de conducere și cu ceva alcool la „bordul personal”, a provocat un accident rutier sâmbătă seara. Tânărul a urcat la volanul unui autoturism, apoi a lovit un alt autoturism parcat pe marginea drumului. În urma impactului, autovehiculul condus de minor a ricoșat într-o țeavă de gaz, pe care a rupt-o, apoi s-a răsturnat. UPDATE 1 – Inițial, în informația primară, se vorbea doar despre autoturismul condus de tânăr și cel parcat pe marginea drumului. Ulterior, oamenii legii au venit cu precizări referitoare la avarierea altui autoturism parcat în curtea imobilului. Informație completă, trei autovehicule avariate și o țeavă de gaz.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Accidentul rutier s-a produs în jurul orei 20:00, pe o stradă din Apahida. Tânărul de 17 ani, din Sânnicoara, trebuia să curețe autoturismul pe interior, dar a ales să urce la volan și să demareze în trombă, asta cu toate că nu deține permis de conducere și consumase și alcool. Autovehiculul aparținea unei persoane care a apelat la serviciile de curățenie ale adolescentului. Potrivit părții vătămate, mașina a fost lăsată la spălătorie „pentru un interior”

După ce a provocat accidentul, minorul a rămas încarcerat și a avut nevoie de ajutorul pompierilor de la descarcerare pentru a ieși din autovehicul. La proba cu etilotestul, rezultatul în aerul expirat al tânărului a fost 0,46 mg/l. Acum, oamenii legii îl cercetează pe minor pentru trei infracțiuni, respectiv furt în scop de folosință, conducere fără permis și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata