Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Drumul de la Țaga s-a stricat la două luni de la inaugurare, înainte ca prostimea să voteze

0

dj-109c-taga (1)Drumul Județean 109C, care duce la Țaga, s-a stricat la doar două luni de la inaugurare. Drumul, făcut în grabă, cel mai probabil pentru a atrage electoratul de partea actualei conduceri a Consiliului Județean Cluj, nu a rezistat nici până în ziua votului, asta din cauza lucrărilor de mântuială.

Cristian Bara
Cristian Bara

Cristian Bara, responsabil de comunicare în Consiliul Județean Cluj, recunoaște că la nivel de instituție sunt cunoscute problemele de pe DJ 109C.

„Este adevărat că au fost constatate de către colegii mei neconformități și urmează ca în cel mai scurt timp ele să fie remediate, în baza garanției, de către executant”, spune Bara.

Cristian Bara arată că pe DJ 109C, potrivit specialiștilor în domeniu, problemele au apărut din cauza fundației care nu a fost efectuată corespunzător.

dj-109c-taga (2)

Cei doi kilometri de drum unde au apărut primele crăpături, care în curând vor deveni adevărate cratere, au costat 600.000 de lei, plus T.V.A., iar responsabil de reabilitare este DPJ Cluj S.A.

Călin Platon
Călin Platon

„Conform Dispoziției de șantier, noi am turnat doar covor asfaltic. Am făcut partea de întreținere, nu am intervenit la fundație. Pe partea de modernizare CJ Cluj are contract cu KIAT, cu care acum este într-un proces. Sunt trei porțiuni cu neconformități la care vom interveni pentru remediere”, ne-a declarat Călin Platon, director general Drumuri și Poduri Județene Cluj S.A.

La rândul lor, reprezentanții Consiliului Județean Cluj nu acceptă ideea că asfaltul s-a crăpat din cauza fundației la care DPJ Cluj nu a efectuat lucrări.

„Faptul că o lucrare prezintă niște neconformități este problema executantului. O lucrare trebuie predată conform proiectului și caietului de sarcini”, a încheiat Cristian Bara.

dj-109c-taga (3)

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata