Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Evadează într-o lume a relaxării și răsfățului! De la Salina Turda, la SPA & Wellness

0

spa-salina-turda-1Știați că societatea care administrează Salina Turda deține și un centru SPA & Wellness? Vă spunem noi în caz că nu ați aflat de cel mai modern centru de relaxare din Turda. Este locul ideal pentru un răsfăț ca în filme, unde liniștea și sănătatea sunt la ele acasă.

spa-salina-turda-3

Centrul SPA & Wellness din Turda, situat la parterul Hotelului Potaissa, vă oferă servicii SPA, fitness şi centru medical. Toate acestea au fost create pentru adevărate momente de relaxare și desprindere din lumea cotidiană. Gazdele sunt pregătite cu tot felul de surprize.

spa-salina-turda-5

„COMPLEX BALNEAR POTAISSA oferă fiecărui client o experiență SPA excepțională. De la terapiile pe care le oferim, produsele care le folosim, până la muzică şi arome , la COMPLEX BALNEAR POTAISSA, fiecare detaliu este important și are “sarcina” de a oferi oaspeților o experienţă unică. Noi suntem aici să vă răsfăţăm, vizitați-ne cu încredere.

Am conceput această oază de liniște şi bucurie, din dorința de a dărui strălucire sufletului, frumusețe si relaxare corpului, pentru ziua de azi, de mâine şi de mai târziu. Dacă doriți să evadați din stresul cotidian, COMPLEX BALNEAR POTAISSA este locul ideal unde puteți alege un program SPA pentru întreaga zi sau un weekend în doi”, se arată pe website-ul Salinei Turda.

Pentru program și tarife, accesați salinaturda.eu/centru-spa/

foto: Salina Turda

spa-salina-turda-4 spa-salina-turda-6 spa-salina-turda-7 spa-salina-turda-8

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata