Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – EXCLUSIV – Lucrările la The Office terorizează locatarii din zonă: „ne-au nenorocit, ne mutăm!” Reacţia Primăriei Cluj-Napoca

1

EXCLUSIV - Lucrările la The Office terorizează locatarii din zonă ne-au nenorocit, ne mutam!. Reacţia Primăriei Cluj-Napoca (6)Oamenii unui bloc din centrul Clujului au ajuns la capătul răbdarii de când se lucrează la cea de-a doua clădire The Office, pe B-dul. 21 Decembre 1918. Îşi rup maşinile în aleea distrusă de utilajele de mare tonaj şi  nu îşi pot ţine geamurile deschise din cauza prafului. Colac peste pupăză, nici noaptea nu pot sta liniştiţi pentru că muncitorii lucrează 24 de ore din 24.

Zgomot, mult praf, nopţi nedormite şi maşini distruse în aleea deteriorată de utilajele de mare tonaj. Asta îndură zeci de clujeni, locatari ai blocului de la numărul 75, de pe B-dul 21 Decembrie 1918. Din 2013, de când au început  lucrările la cea de-a doua clădire The Office, oamenii trăiesc un calvar.

Asociaţia de locatari susţine că a depus nenumărate sesizări la Primăria Cluj-Napoca, dar nimeni nu le-a sărit în ajutor.

„Se lucrează la construcţia clădirii The Office, numărul 77, şi folosesc aleea blocului nostru, de la numărul 75, alee care nu are structura necesară pentru a susţine utilajele de mare tonaj. Poluarea cu praf este mare. Odată la două zile ne spălăm maşinile. Nu se poate ţine geamul deschis deloc pentru că praful ne invadează casele. Unde nu mai pui că nici noaptea nu avem linişte. Inclusiv noaptea de lucrează. Aleea blocului este distrusă şi aproape inpracticabilă pentru maşinile mici. Eu de două ori am dat cu pragul maşinii de sol. Ăştia ne-au nenorocit, ne mutăm sau răbdăm bătaia de joc”, ne-a relatat un locatar, revoltat de faptul că nu se iau măsuri la sesizările depuse de asociaţia de locatari la Primaria Cluj-Napoca.

Potrivit clujeanului, aleea trebuie refăcută de urgenţă, în caz contrar nu vor mai putea intra în curtea imobilului pentru a-şi parca autoturismele. Şi programul de linişte pe timp de noapte ar trebui să fie respectat, mai spune locatarul blocului de la numărul 75.

Contactaţi de ZiarulClujean.ro, reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca susţin că autorizaţiile de construcţie, dar  şi cele privind orele de muncă sunt respectate. Cât despre drumul  în care clujenii îşi rup maşinile, oficialii Primariei Cluj-Napoca susţin că va fi refăcut în 2017, la finalizarea construcţiei.

“Poliţia Locală a fost în control pe şantier şi din verificările efectuate reiese că se respectă autorizaţia de construcţie, precum şi dispoziţiile de şantier. Drumul la care se face referire va fi reparat la terminarea şantierului, adică în 2017”, au declarat reprezentanţii mass media ai Primăriei Cluj-Napoca, pentru ZiarulClujean.ro.

Citește și
1 Comentariu
  1. clujean spune

    ba, primarie, oamenii tocmai asta reclama, continutul autiorizatiei de constructie!

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata