Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Femeie nenorocită în Ambient-Someșeni! S-a prăbușit peste ea un pat prins în perete

0

smurdRodica Bodescu are 55 de ani şi munceşte de câţiva ani în Germania. A venit special în ţară pentru câteva zile, ca să-şi cumpere o casă pentru ea şi familia fiicei sale, în comuna Floreşti, şi apoi să şi-o mobileze. Numai că, la Ambient Someșeni femeia a fost rănită de un pat care s-a prăbușit peste ea. 

Aflată, miercuri, 5 august, în incinta IML Cluj, sprijinită în cârji şi cu piciorul în ghips, aceasta povesteşte că minute lungi a făcut turul magazinului, deschizând dulapuri şi verificând sertarele sau vitrinele pieselor de mobilier expuse acolo, în speranţa că-şi va găsi ceva pe plac.

„La un moment dat m-am dus să văd un dormitor. Pe un perete de rigips era montat un pat care semăna foarte bine cu o servantă. Se vedea capacul, aşa că am încercat să deschid sertarul respectiv cu circa 20 de centimetri. Atât am reuşit. În momentul următor, cele două cuie sau şuruburi care susţineau patul au cedat şi acesta – cu cadru cu tot – a căzut peste picioarele mele, provocându-mi fractură deschisă la piciorul drept. Necazul este că n-am avut loc să mă dau în spate din cauza unui pat de dormitor întins”, povesteşte doamna Bodescu pentru Ziua de Cluj.

rodica-bodescu-ranita-in-ambient-someseni

La faţa locului a sosit o ambulanţă SMURD şi un poliţist de la Secţia VII din Someşeni, care a întocmit un proces verbal referitor la situaţia ivită. De la UPU, femeia a fost dusă la Clinica de Ortopedie, unde medicii au operat-o, reţinând-o în spital pentru o perioadă de trei zile.

După ce-au consultat-o pe Rodica Bodescu, medicii i-au eliberat acesteia un certificat medico-legal în care îi recomandă 35 – 40 de zile de îngrijiri medicale.

Contactată, reprezentanta firmei „Natürlich”, cu sediul în Reghin, a remis redacţiei Ziua de Cluj următorul comunicat:

„Societatea noastră regretă foarte mult incidentul petrecut în cadrul magazinului şi îşi manifestă toată compasiunea faţă de doamna Rodica. Însă, în ciuda faptului că în magazin erau afişate atenţionări prin care clienţii sunt rugaţi să nu acţioneze asupra produselor expuse fără a fi asistaţi de angajaţii Natürlich, cu scopul de a li se demonstra mecanismele şi de a preveni orice accidentare, doamna a tras de corpul de mobilă în mod necorespunzător, răsturnându-l.

Angajaţii noştri au intervenit imediat şi au acordat primul ajutor, depunând orice efort pentru a i se acorda asistenţa medicală cât mai repede posibil. Subliniem că produsul a fost montat şi ancorat corespunzător de perete şi a fost testat aproape zilnic de la montare de către angajaţi, fără incidente. După accidentare societatea noastră a urmărit evoluţia stării de sănătate şi a păstrat un dialog deschis cu familia doamnei.”

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata