Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Femeie zdrobită de o autoutilitară în zona Pieței Mihai Viteazu. Medicii nu au mai putut face nimic

0

Sfârșit cumplit pentru o femeie în vârstă de 66 de ani, din Cluj-Napoca. Aceasta a fost strivită și ucisă de o autoutilitară în zona Pieței Mihai Viteazu. Șoferul autovehiculului efectua o manevră de mers cu spatele și nu a văzut-o pe victimă. 

Accidentul mortal s-a produs miercuri dimineața, în jurul orei 07:15 pe strada Ploiești din Cluj-Napoca. La fața locului au ajuns echipajele de salvare, dar femeia nu a putut fi readusă la viață.

„La accidentul din zona Pieței Mihai Viteazul au fost efectuate manevre de resuscitare pentru o femeie în vârstă de 66 de ani, găsită în stop cardio-respirator și cu traumatisme severe la nivelul capului, coloanei cervicale și a căilor respiratorii. Încercările pompierilor și medicilor de pe ambulanța SMURD au durat 20 de minute, însă nu au putut readuce semnalele vitale pentru persoana rănită în accident, astfel încât a fost declarat decesul de către medicul prezent la locul accidentului”, spune Andrei Biriș, purtător de cuvânt al ISU Cluj.

Șoferul autoutilitarei, un tânăr în vârstă de 25 de ani, din județul Mureș, va fi cercetat penal pentru ucidere din culpă. Bărbatul a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a fost negativ.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata