Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Incendiu în cartierul Mănăștur

0

Incendiu pe Aleea Bâlea din cartierul clujean Mănăștur. Un incendiu a izbucnit, luni dimineața, la un imobil cu trei etaje.

Pompierii deplasați la fața locului au reușit să controleze și să lichideze focarul.

„Incendiul se manifesta în momentul sosirii celor două autospeciale de stingere într-un SAS de cca 15mp, la intrarea în subsolul/demisolul unei case de locuit.

  • ardeau mai multe materiale (hârtie și diverse obiecte) depozitate în acel spațiu, iar fumul pătrunsese deja în toate cele trei niveluri ale imobilului.
  • nu au fost persoane rănite însă au fost consultate de către echipajul SAJ două persoane, un bărbat de cca 60 de ani (proprietarul) și o femeie de cca 60 de ani (vecină) care au suferit un atac de panică. Nici unul dintre aceștia nu au fost transportați la spital.
  • intervenția a fost dificilă și a durat aproximativ o oră, având în vedere faptul că în spațiul cuprins de flăcări se afla și tabloul general al instalației de alimentare cu energie electrică al imobilului. Nu s-a putut pătrunde cu jetul de apă în spațiul respectiv înainte de a fi întreruptă alimentarea cu energie electrică de către echipa furnizorului de utilități.
  • din fericire, flăcările au fost controlate de către pompieri în tot acest timp și nu s-au extins la alte spații ale imobilului.

Din cercetările preliminare se pare că incendiul a pornit de la o defecțiune a tabloului instalației de alimentare cu energie electrică a a imobilului”, precizează reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj într-o informare.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata