Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Jandarm rănit grav cu un scaun aruncat din tribună, la meciul ”U” Cluj – FC Hermannstadt Sibiu

0

Un jandarm a fost lovit grav la cap cu un scaun, aruncat din tribună, duminică, în timp ce se afla pe stadionul Cluj Arena pentru a asigura măsurile de ordine la meciul ”U” Cluj – FC Hermannstadt Sibiu. Cel care a aruncat scaunul nu a fost identificat deocamdată.

Purtătorul de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca, Ramona Pop, a declarat, duminică că jandarmul a primit îngrijiri medicale la faţa locului de la un echipaj de ambulanţă.

„Pe timpul desfășurării meciului de fotbal dintre echipele FC U Cluj – FC Hermannstadt Sibiu, pe stadionul Cluj Arena, în minutul 88, un suporter al echipei U Cluj a pătruns pe teren dinspre peluza 2 către peluza 1. Când a ajuns pe pista de alergare, în dreptul peluzei 1, un grup de aproximativ 15 suporteri ai echipei U Cluj au pătruns și ei pe pista de alergare. Pentru evacuarea acestora s-a intervenit cu o rezervă de intervenție, moment în care, un scaun aruncat din tribună l-a lovit pe un jandarm în varsta de 44 de ani, din cadrul echipei de dialog, în zona capului, acesta căzând l-a pământ. Acesta a primit primele îngrijiri medicale la fața locului, ulterior fiind transportat la UPU pentru investigații amanunțite. Vom reveni ulterior cu alte informații.”, a spus Pop.

Reprezentanţii ISU Cluj au declarat, la rândul lor, că un coleg se afla în apropierea incidentului şi a dat jandarmului primul ajutor, alături de colegii jandarmului, după care au intervenit imediat echipajele unui serviciu privat de ambulanţă.

Pe stadionul Cluj Arena s-a disputat, duminică, prima manşă a meciului de baraj pentru accederea în Liga 1 dintre echipele ”U” Cluj şi FC Hermannstadt Sibiu, scor 0-2.

foto: digisport.ro

Citește și …

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata